Кога ќе добиете забрана на Reddit треба да ви е јасно дека сте претерале. Reddit го затвори „Alt-Right“ подфорумот, иако страната е прилично толерантна. Причината за забраната засега е непозната. Два подфоруми „r/altright“ и „r/alternativetight“ се затворени, а заедно со нив забранет им е пристап и на двајца модератори на форумите, пишува Verge. Причината за забраната […]

Прочитај повеќе