Маркетинг агенцијата NewMediaMK веќе петта година по ред ја организира конференцијата за дигитален маркетинг AllWeb. Конференцијата ќе се одржи на 18-ти ноември во Скопје, а програмата на конференцијата има говорници како Мајк Бутчер од TechCrunch, Кеи Шимада од една од најглобалните маркетинг агенции Dentsu, Љиљана Павловиќова од SocialBakers, Ерик Меијер од Deutsche Telekom, Роберт Петковиќ од хрватскиот Agrokor и многу други… […]

Прочитај повеќе

Ова е фантастичната презентација на Дејв Бирс од The Drum Studios, кој на AllWeb 2015 зборуваше дека само дигиталното веќе не треба да постои. Сега треба да се подготвиме за интеграција.

Прочитај повеќе