Фановите на долго-очекуваниот Tomb Raider, филм со занесната Алисија Викендер, конечно беа почестени со неколку официјални фотографии од филмот. Што се однесува до самата приказна, седум години по исчезнувањето на нејзиниот татко, кој го глуми Доминик Вест (The Wire), дваесет и една годишната Лара вложува нови напори да го пронајде преку гробницата на еден остров […]

Прочитај повеќе