Прелистувачот т.е. идната единаеста верзија на Opera покрај Unite, userJS и Widgets, ќе има eкстензии со кои корисникот ќе може да си го персонализира прелистувачот. Екстензиите се налик на додатоците за Mozilla и ектензиите на Chrome.

Прочитај повеќе