Seavus групацијата го презема најстариот македонски приватен едукативниот центар Alexandria. Договорот е постигнат на 11 јуни и отсега Alexandria ќе биде дел oд Seavus, Seavus Education and Development Center. Alexandria ќе биде додадена на едукативниот центар на Seavus заедно со своето портфолио, кадрите и програмата. Цел на аквизицијата е проширување на курсевите и содржините кои […]

Прочитај повеќе