Upshift е платформа која на компаниите во САД им овозможува да пронајдат работници за флексибилни работни позиции за кои е потребно физичко присуство. Благодарение на ригорозната селекција вработените преку платформата во 95 отсто од случаите успешно ја завршиле работата. Оваа бројка е и поимпресивна во споредба со просекот за секторот кој е 40%. Она што […]

Прочитај повеќе