Evernote е одамна докажана алатка за земање и правење белешки. Со неа, можете да зграпчите и сочувате најразлични содржини од и-мејлови, веб страни, како и да прикачувате фотографии, да пишувате најразлични идеи, да правите целосни организации на комплексни проекти и многу повеќе. Evernote отсекогаш била блиску до врвот, веднаш до гигантите како Google Keep и […]

Прочитај повеќе