Купонко е Android апликација која ви ги собира сите купони понудени на македонските сајтови за групни попусти како Grouper.mk, Lapaj.mk, Sakampopust.mk и Kupinapopust.mk, со најава дека ќе бидат додадени и други. Апликацијата ви нуди попусти според локација за да можете да најдете поевтини зделки за храна и забава. Купонко е креирана од Горјан Јовановски, кој […]

Прочитај повеќе

Багатела.мк e агрегатор на групни попусти, собирајќи ги сите попусти од сите .мк сервиси за групно купување на едно место. Ваквите агрегатори се појавија од неодамна продолжувајќи го трендот на групното купување. За тие што не знаат, групното купување подразбира дневни попусти за кои е потребно да се соберат доволен број, пример 20, заинтересирани корисници за истиот да успее т.е. да биде дозволен. Доколку нема доволно луѓе се враќаат парите.

Прочитај повеќе