Kои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, шеесет и прво издание. Rift, бесплатната-за-играње ММО игра ќе воведен нов претплатнички модел кој нема да содржи кутии со плен и слични RNG механики. Со таканаречениот Rift Prime сервер, која ќе лансира на пролет, играчите кои ќе се […]

Прочитај повеќе

Age of Empires е еден од најсаканите стратешки серијали и, по долга пауза, Microsoft е спремен да го ревитализира серијалот. Age of Empires IV се развива од Relic Entertainment, студиото најдобро познато по Company of Heroes и Warhammer 40k стратегиите. Освен она што би можеле да заклучите од трејлерот, ништо повеќе не се знае за […]

Прочитај повеќе