После пет месеци од своето стартување, Google+ конечно претстави официјалнистраници за брендови и бизниси. Со официјалните страници Google+ најпосле ќе понуди можност компаниите да ја искористат оваа друштвена мрежа за што поголемо онлајн присуство. Google изјави дека крирањето и користењето на овие страници ќе биде бесплатно, и на нив нема да се најдат реклами. Моментално, […]

Прочитај повеќе

Facebook неодамна дозволи фан страните да функционираат како лични профили. Користејќи го ‘use Facebook as page’ администраторите можеа полесно да ги организираат страните, да следат други страни, дури и да споделуваат страни.

Прочитај повеќе

Cueler e Facebook апликација која ви овозможува да ги синхронизирате вашите Youtube и Facebook сметки ако сте администратор на страница. Всушност, ако закачите некои видео на Youtube тоа веднаш ќе се објави на вашиот профил. Целта на апликацијата е администраторите да го зацврстат своето присуство на Facebook преку видео комуникација со корисниците.

Прочитај повеќе