Веќе од 7.јули, претплатниците на Netflix можат да се втурнат во оригинални ТВ авантури од универзумот на Castlevania. Дека креаторот на телевизиското шоу, Ади Шанкар, е исклучително зафатен зборува и фактот дека човекот потпишал договор и работи на ново аниме шоу, овој пат сместено во Assassin’s Creed универзумот. „Среќен сум да ве известам дека го […]

Прочитај повеќе