Flickr Image Search е додаток за Chrome прелистувач, додаток со кој ќе можете да го пребарувате Flickr, друштвената мрежа за фотографии, без воопшто да го напуштате сајтот на кој се наоѓате.

Прочитај повеќе

Wikipedia Companion е интересен додаток за Chrome со кој можете да читате информации од онлајн енциклопедијата без да ја напуштите веб страната која ја разгледувате.

Прочитај повеќе