Еден ден пред Chirp конференцијата за девелоперите, Twitter ja престави својата платформа за рекламирање. Promoted Tweets ќе прикажува твитови-реклами кои ќе се појавуваат во резултатите од пребарувањето.

Прочитај повеќе