А1 Македонија ја одбележува втората година од воведувањето на А1 брендот на македонскиот пазар. Ова беше повoд А1 Македонија да престави нова, септемвриската промоција. Во понудата како дел од поволностите за корисниците, покрај мобилниот пакет, доаѓаат и 100GB мобилен интернет месечно, богато конвергентно портфолио, и телефони. Во овој период А1 Македонија продолжува да ги реализира […]

Прочитај повеќе