Најновата четврта епизода од четвртата сезона на таканаречениот Living World на Guild Wars 2 ќе излезе наредната недела. Оваа ММО игра неодамна наполни цели шест години од постоењето и никако не попушта во поглед на популарноста. Четвртата епизода ќе продолжи онаму каде што застана приказната од претходната епизода. Откако Палава Џоко стана неутрализиран од Оурин, […]

Прочитај повеќе