6rounds е сервис со кој можете да правите видео средба во живо. Не се работи само за видео сервис, да ја стартувате веб камерата и да се гледате и комуницирате со пријателите, туку покрај таа можност има интеракивна опција да играте игри додека се гледате на камера или пак да гледате видео заедно.

Прочитај повеќе