nVidia ја објави својата нова графичка картичка GTX 570. Во исти период и AMD ja објави својата Radeon 6950 и 6970 графички картички. Прашањето сега е која е подобра? На форумот има одлична дискусија меѓу хардвер ентузијастите кои споделија одлични рецензии, споредија цени и перформанси на двете картички.

Прочитај повеќе