Ако некој им кажеше на Емет Шир и Џастин Кан дека три години подоцна Twitch ќе чини речиси милијарда долари, не верувам дека и во најлудите соништа ќе поверуваа во ова. Но, веруваа дека гејмерите се моќна публика и на време забележаа дека стримовите од видеоигри стануваат се попопуларни. Го стартуваа Twitch како канал на […]

Прочитај повеќе