Што ако има креативен начин да се поправи велосипедизмот во Скопје, и било кој друг град? Radwende е апликација која навистина би можела да допринесе кон „позелено“ Скопје, посебно доколку градските власти се одлучат да го копираат потегот на Висбаден. Германскиот град неодамна беше прогласен за најлош град за велосипедисти во светот, и иако Скопје […]

Прочитај повеќе