Ако телефоните на Nokia беа познати по нешто, тоа секако е издржливоста на телефоните. Се чини дека новиот Nokia 6, барем според ова видео, е подеднакво отпорен како и iPhone 7. Со оглед на разликата во цената, волкава разлика секако не очекуваме во телефон од средна класа. По сѐ изгледа дека и новите телефони кои […]

Прочитај повеќе

Виткањето на телефоните со рака е претерано, и реткост, вели Consumer Reports кој направи сопствен тест за цврстината на iPhone 6 и iPhone 6 Plus, откако Интернетот го преплавија слики со извиткани телефони. Во овој тест беа тестирани и телефоните од конкурентните компании Samsung, LG, HTC, како и претходникот iPhone 5S. Тестовите се наравени со […]

Прочитај повеќе