Најголемата друштвена мрежа, Fаcebook знае како ви оди врската пред вие воопшто и да размислите за љубовниот живот. Во период од 100 дена пред и по започнување на врската, друштвената мрежа препознава шеми во однесување на корисниците. Така бројот на постови на ѕидот на романтичниот интерес постојано се зголемува се до почетокот на врската, кога […]

Прочитај повеќе