Како директорт за човечки ресурси на Google кој има прегледано над 20.000 резимеa во својата кариера, Лазло Бок е можеби вистинскиот човек кого треба да го послушате кога се работи за грешките во вашите CV-ја. Во пост на LinkedIn, г. Бок ги потенцираше најчестите грешки кои се појавуваат постојано во резимеата кои се доставуваат до […]

Прочитај повеќе