Доколку се оди според плановите актерот Џозеф Гордон-Левит ќе биде во улогата на поранешниот аналитичар на NSA, Едвард Сноуден, во новиот филм на Оливер Стоун – The Snowden Files. Актерот и режисерот се надеваат дека ќе успеат да постигнат договор, иако засега сè уште не започнале со преговори. Сепак Оливер Стоун веќе му ја понудил […]

Прочитај повеќе