Од неодамна во Скопје е присутна Vox Teneo, интернационална софтверска компанија која има канцеларии во Брисел, Луксембург, Париз и Индонезија. Звучи чудно што една ваква компанија сака да работи од Скопје, но се покажува дека во Македонија има талентирани професионалци и привилегии за бизнисите, вели Тања Таневска која го води тимот на Vox Teneo Macedonia, […]

Прочитај повеќе