Logitech го претстави Harmony Living Home, далечински управувач за секоја потреба во паметитните домови. Harmony Living Home овозможува управување со 270.000 уреди, помеѓу кои и Nest термостатот, Philips Hue светилките, паметни брави, камери, приклучници и куп други паметни уреди. Harmony Living Home чини 350 долари и ќе биде во продажба до крајот на месецот. Најголем […]

Прочитај повеќе