По една година пауза, популарната сатирична серија Еднооки се враќа со нова сезона. Но, наместо на телевизија, карикатурите ќе бидат прикажувани на Веб, на нова платформа за независна содржина. Еднооки е првиот продукт на Parahodot.tv, стартап платформа која ќе наплаќа претплата за ексклузивна содржина, објаснува Борис Дамовски, продуцент и извршен директор на Parahodot. Инспирацијата доаѓа […]

Прочитај повеќе