Onivo е стартап од Куманово кој започна да работи од август со конечна цел да го олесни секојдневното работење на македонските компании. Идејата зад Onivo и сервисот за фактури е инспирирана од дедото на основачот Марко Алексиќ, кој работел како финансиски ревизор и секојдневно имал проблеми со софтверските програми, проблеми со принтање и складирање на […]

Прочитај повеќе