Apple од своите азиски партнерти нарача разни хардверски компоненти за да состави тест верзија на новиот iPad до октомври, пишува Wall Street Journal повикувајќи се на извори блиски до компанијата. Според изворите, Apple нарачал дисплеј панели и процесори за третата генерација на таблет компјутерот кој се очекува да се појави во првите месеци од 2012 […]

Прочитај повеќе