Бесплатното е лага, вели дизајнерот Арал Балкан, еден најгледаните и најкоментираните говорници на Thinking Digital 2013. Оваа година се врати на Thinking Digital со објаснување за тоа кој и како ги користи и поседува нашите податоци, додека ни ги пласира завиткани во „бесплатна услуга“. „Facebook ги купи WhatsApp за 19 милијарди долари. Зошто платија 19 […]

Прочитај повеќе