Motorola ги претстави Motorola Hint – Bluetooth слушалки кои се далеку повеќе од само додаток за аудио. Целта на уредот е да овозможи гласовна конекција со светот и е еден од најдобрите дотатоци за паметни телефони кои сме ги виделе до сега. „Удобни се и лесни, а дозволуваат и пропуштање на аудио, па нема да […]

Прочитај повеќе