Dell претстави неверојатен монитор кој има вкупно 14,7 милиони пиксели сместени во 27-инчи, или со резолуција од неверојатни 5120×2880 пиксели. Екранот е своевидно чудо на пазарот бидејќи го наговестува доаѓањето на 5K мониторите, иако 4К резолуцијата, со „само“ 8,3 милиони пиксели сè уште не се мејнстрим. Но, цената на овој Ultrasharp монитор е исто толку […]

Прочитај повеќе