Blizzard заврши со креирањето на дигиталниот споменик на Робин Вилјамс, кој се самоуби по изгубената битка со депресијата. Веќе се појавија и првите видеа и слики на дигиталниот лик на легендарниот комичар во World of Warcraft. Изборот на Blizzard за вечниот актер падна на улогата на г. Вилјамс од цртаниот Аладин каде тој ја имаше […]

Прочитај повеќе