Неколку компании меѓу кои и Samsung, откако ги “опаметија” часовниците и алките на рака, се решија да се префрлат и на развој на паметни, автономни правосмукалки. Кога автомобил може сам да вози, зошто не и правосмукалката сама да го чисти подот? Иаку роботските правосмукалки со сензори за простор не се ништо ново за познавачите на […]

Прочитај повеќе