Еден од најинтересните апарати за домаќинство во последните неколку години, роботска правосмукалка може значително да го олесни секојдневието. Наместо да чистите секојдневно, ја оставате истата да го прави тоа наместо вас, без воопшто да се грижите. За многу корисници, и тоа како вреди ваквиот уред. Благодарение на Smartus, на рецензија добивме еден од нивните најпродавани […]

Прочитај повеќе

Неколку компании меѓу кои и Samsung, откако ги “опаметија” часовниците и алките на рака, се решија да се префрлат и на развој на паметни, автономни правосмукалки. Кога автомобил може сам да вози, зошто не и правосмукалката сама да го чисти подот? Иаку роботските правосмукалки со сензори за простор не се ништо ново за познавачите на […]

Прочитај повеќе