Solaborate, друштвената мрежа која е изработена од македонски програмери, објави нова апликација. Овојпат на мобилните iOS и Android верзии, и ја додаваат и Windows 8.1 десктоп апликацијата која треба да го олесни поврзувањето и соработката помеѓу професионалците. Solaborate e друштвена мрежа основана од Лабинот Битучи од Лос Анџелес, кој инвестираше еден милион долари во неа, […]

Прочитај повеќе