Alienware го претстави новиот Area-51 десктоп компјутер кој Verge го нарече „Mac Pro на гејминг компјутерите“. Тоа што прво се забележува е новата форма на компјутерот, налик на Mac Pro со кој Apple почесто експериментира отколку производителите на десктоп, па затоа секоја промена е добредојдена. Наместо досегашното коцкасто куќиште, Area-51 е сместен во ново хексагонално […]

Прочитај повеќе