Amazon, а не YouTube, ќе бидат новите сопственици на стриминг платформата Twitch. Потегот на Amazon, кој потроши 970 милиони долари за сервисот на кој се стримаат гејминг видеа, ги изненади сите, особено бидејќи мислењето беше дека YouTube, за кој се шпекулираше дека е во финални преговори со Twitch, ќе успее да ја донесе платформата во […]

Прочитај повеќе