Корејската компанија LG следната недела треба да претстави кружен часовник и ќе бидат втор производител со ваков паметен часовник по Motorola. Според најавата, првата прилика да го видиме новиот часовник од LG ќе биде на IFA 2014 во Берлин. Според првите податоци LG најави дека часовникот ќе се вика LG R-Watch. Дел од луѓето кои […]

Прочитај повеќе