Српското студио Nordeus, креаторот на супер популарната Facebook игра Top Eleven, ја стартуваше својата нова друштвена игра со обложување – Sportster. Една година по нејзината најава, играта сега е во отворена бета. Сепак доколку не сте премногу голем љубител на обложување, тогаш можете да ја прескокнете играта без да се двоумите. Станува збор за спортско […]

Прочитај повеќе

Next Spin Slots е нова македонска Facebook игра која потсетува на покер апарат со малку поразлична тема – циркус. Играта ја користи популарноста што покер и казиното ја имаат на Facebook, но истовремено се обидува да биде поинтересна со додавање на бонус нивоа и приказна. Играта е објавена пред неколку дена, но студиото кое ја […]

Прочитај повеќе