Апликацијата на Twitter за споделување на шест секундни видеа, Vine, сега дозволува и обработка на видеата. Освен видеото снимено со телефонот, ќе добијат и можност за импортирање на веќе снимено видео, објави Vine на својот блог. Промените ќе овозможат поголема слобода на корисниците и ќе и додадат на апликацијата повеќе можности за креирање на видео, […]

Прочитај повеќе