Google стартуваше нов музички блог кој ќе има за цел да им помага на корисниците на Google Music да откриваат нова музика. Станува збор за блогот Magnifier кој ќе биде директно поврзан со Google Music Beta и на корисниците ќе им предложува нова музика. Magnifier секој ден ќе дава по една бесплатна песна од реномирани […]

Прочитај повеќе