Кои настани и новости ја одбележаа гејмерската индустрија неделава? Добредојдовте во најновиот извештај за вашето омилено хоби, дваесет и шесто издание. WoW услугите на вашиот акаунт ќе станат поскапи за 25% од 5 април. Ваквото поскапување се имплементира за гејмерите во Европа и Велика Британија, а како причина се спомнува реакцијата од Brexit, намалувањето на […]

Прочитај повеќе

Англиската премиер лига се договори со креаторите на Football Manager, Sports Interactive, клубовите од лигата да ја користат базата на податоци од играта за откривање на нови таленти. Податоците од играта ќе бидат интегрирани во Prozone RECRUITER, платформа која ја користат скаути од клубовите од целиот свет. Податоците од Football Manager се толку детални што […]

Прочитај повеќе