Facebook конечно ќе започне да ги казнува сајтовите кои бараат од корисниците да ја лајкуваат нивната Facebook страна за да добијат пристап до содржините кои ги објавуваат. Казната овој пат не е симболична и сајтовите кои преземаат ваква пракса ќе „бидат протерани“ од друштвената мрежа. Промените се најавени во новите правила за користење за кои […]

Прочитај повеќе