Touch+ од Ractiv е додаток за компјутер кој треба да ги замени комјутерското глувче и тачпадот. Уредот може да се користи за скролување, како помош за презентации, па дури и како контролер за видеоигри. Touch+ веќе поддржува OS X, Windows и iOS, а најавена е поддршка за Linux и Android TV. Контролерот е составен од […]

Прочитај повеќе