Push For Pizza е iOS апликација која на корисниците им овозможува да нарачаат пица со едно единствено притискање на виртуелното копче, своевиден Yo за нарачување на пица. Апликацијата е дело на петмина тинејџери од Њујорк, од кои дел се појавуваат и на рекламата. PushForPizza е бесплатна, и иако е достапна за симнување, сепак засега ќе […]

Прочитај повеќе