Како продукт менаџер и експерт за корисничко искуство, Маргарет Гулд Стјуард помогна во развојот на сајтовите на YouТube, Google и Facebook кои секој ден имаат милијарди посетители и содржини кои се закачуваат секојдневно. Предизвикот за неа е креирањето на вакви огромни сајтови кои процесираат милијарда пребарувања секој ден; 500 часа видео се споделуваат на YouTube […]

Прочитај повеќе