Статистиката изнесена од Организацијата за заштита на потрошувачите покажува дека граѓаните најмногу се жалат на сервисирањето и продажбата на неквалитетна техничка опрема. Во второто тримесечие до организацијата се пожалиле вкупно 965 граѓани, од кои на техничка опрема се пожалиле 502 или 52 отсто. Најголем дел од овие корисници, дури 20 отсто се жалат за мобилни […]

Прочитај повеќе