Телеком МК e нова апликација за Android, и наскоро за iOS, на T-Mobile која е наменета за припејд корисниците да имаат преглед на својата сметка и полесно да активираат други услуги, пакети и промоции. Се пристапува со корисничкиот број и лозинка, а од неа може веднаш да се провери колку кредит има на сметката или […]

Прочитај повеќе