Cultivate е апликација која би можеле да ви помогне еднаш-засекогаш да преземете здрава иницијатива и она што сте го започнале да го завршите. На пример, доколку имате некоја активност што треба да ја правите на дневно, неделно, месечно, или годишно ниво, можете да засадите билка во саксија. Потоа, во зависност од тоа колку пати сте […]

Прочитај повеќе

Todoist има за цел ви помогне да добиете подобар увид во обврските, а потоа да проба и благовремено да ве извести за времето кога треба да се извршат. Со креирање на акаунтот ќе бидете прашани да наведете само една работа која би сакале да ја направите денес, а потоа една работа која би сакале да […]

Прочитај повеќе

Timeful е нова апликација за iOS, наскоро и за Android, која користи бихејвиорални истражувања за да ви ги научи навиките и да ви го организира денот. Апликацијата, креирана од истражувачи од универзитетите Stanford и Duke, е микс од календар и to-do листа која, покрај обврските што си ги внесувате сами, ви предлага и нови „корисни“ […]

Прочитај повеќе