Слушалките Beats, чиј бренд Apple го купи за 3 милијарди долари, се всушност лош производ кој корисниците го купуват благодарение на заштитното лице – раперот Др. Дре и впечатокот дека станува збор за полуксузен производ, обвинуваат инжинерите на Bolt во пост на Medium. Лажниот впечаток на луксуз доаѓа благодарение на четири метални делови кои се […]

Прочитај повеќе

Bolt е нова апликација за мултимедијален чет од Instagram, која доаѓа малку неочекувана земајќи во обзир дека Instagram e во сопственост на Facebook кој ја форсира својата Messenger за мобилните преписки, без разлика дали се работи за текст пораки или фотографии и видеа. Bolt засега е стартуван само во три земји: Нов Зеланд, Сингапур и […]

Прочитај повеќе